Search

Book Club

Book Club

Hieronder tref je een overzicht aan van boeken die worden aanbevolen door gasten van de talkshow It’s Called Life en van mij zelf. Heb je ook een aanrader voor een boek, geef dit aan mij door. Laten we onze kennis delen en verspreiden. Veel leesplezier!

 

When we read we are able to travel to many places, meet many people and understand the world.

Nelson Mandela

 

Dit boek wordt aanbevolen door Ramon Niamat, hij is ondernemer, CEO van Wash and Care. Volgens Ramon is het leven wat je ervan maakt en draait alles om mindset. Kortom think and grow rich!

Dit boek wordt aanbevolen door Edward Pocorni, Corporate Controller en CEO van Ambition for success. Het leven is onvoorspelbaar maar toch geweldig. Self love is everything, het is het fundament. De kwaliteit van het leven heb je zelf in handen, aldus Edward. Door dit boek heeft hij meer inzichten gekregen in zijn dromen, handelen en het uitvoeren.

Dit boek wordt aanbevolen door Calvin Ceder, CEO van Anti-incasso. Als je geen geld verdient aan wat je doet, dan is het gewoon een hobby. Wil je er werk van maken, dan moet je kennis hebben van verdienmodellen, aldus Calvin.

Dit boek wordt aanbevolen door Ramon Niamat, hij is ondernemer, CEO van Wash and Care. Ramon geeft aan dat je als je stil staat, je in principe achteruit gaat. Blijf niet hangen bij het idee maar ga het gewoon doen en dit boek kan je daarbij helpen om aan de slag te gaan.